Harmonicagaas versus Insectenfilter systeem

Geplaatst op 07 november 2022

Naar aanleiding van milieubesparende regels en virusoverdracht is gaas in de luchtramen momenteel een ‘hot item’. Het Harmonicagaas en Insectenfilter zijn hiervoor de twee meest voor de hand liggende mogelijkheden. 

Wijnen Square Crops schakelde SchermNed in voor het insectenfilter systeem voor hun 9 ha. belichte mini komkommer teelt. De ziektes en plagen in de belichte mini komkommerteelt en dan voornamelijk luis (in relatie tot virus), wantsen, rups en trips zijn daar een behoorlijke uitdaging. Met het insectenfilter hoopt Wijnen op minder chemische bestrijdingen, beter biologisch evenwicht en geen tot minimaal uitval door virus aantastingen.

Square Crops Grubbenvorst en Egchel

Geïnteresseerd in het hele artikel over ‘Harmonicagaas versus Insectenfilter systeem’? Lees het hier.

Blijf op de hoogte

Bent u benieuwd naar het laatste nieuws? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Kom in contact

Heeft u een scherminstallatie gerelateerde uitdaging waar u de expertise van SchermNed goed bij kunt gebruiken? Onze specialisten gaan geen uitdaging uit de weg en staan voor u klaar. Neem contact op voor een eerlijk en compleet advies.

John van Hasenbroek

+31 (0)6 82 359 996 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Carl Stougie

+31 (0)6 13 287 262
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Op SchermNed kunt u vertrouwen (al sinds 1990 dé Specialist in scherminstallaties en insectengaas voor zowel de tuinbouw alsmede utiliteitsbouw). Wij gaan geen uitdaging uit de weg, bieden altijd eerlijk advies en zetten onze kennis en kwaliteit met toewijding op een plezierige wijze in.