We mogen weer! Horticontact Gorichem gaat plaatsvinden van 10 t/m 12 mei!

Geplaatst op 10 februari 2022

Ook SchermNed is aanwezig bij de Horticontact beurs 2022. Wij verwelkom u graag in hoekstand m130.  Horticontact is de grootste vakbeurs in de glastuinbouw van Nederland.

De beurs dient als platform voor glastuinbouw professionals om interactief met elkaar te spreken en nieuwe relaties aan te gaan. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om u weer fysiek te ontmoeten. Op onze stand zult u meerdere medewerkers terugvinden van SchermNed zoals onze specialisten Carl Stougie en John van Hasenbroek. Wij zijn met SchermNed al sinds de eerste beurs 18 jaar geleden aanwezig als exposant! 

De tuinbouw beurs was altijd een groot succes met vele bezoekers. Helpt u ons mee om het de meest succesvolle beurs ooit te maken?  De beurs vindt plaats van 10 t/m 12 mei!   

Blijf op de hoogte

Bent u benieuwd naar het laatste nieuws? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Kom in contact

Heeft u een scherminstallatie gerelateerde uitdaging waar u de expertise van SchermNed goed bij kunt gebruiken? Onze specialisten gaan geen uitdaging uit de weg en staan voor u klaar. Neem contact op voor een eerlijk en compleet advies.

John van Hasenbroek

+31 (0)6 82 359 996 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Carl Stougie

+31 (0)6 13 287 262
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Op SchermNed kunt u vertrouwen (al sinds 1990 dé Specialist in scherminstallaties en insectengaas voor zowel de tuinbouw alsmede utiliteitsbouw). Wij gaan geen uitdaging uit de weg, bieden altijd eerlijk advies en zetten onze kennis en kwaliteit met toewijding op een plezierige wijze in.