Nieuws

horticontact, softshell jasje, debets schalke, best bromelia, valk rozen

Prijswinnaars HortiContact

Tijdens de HortiContact vorige maand in Gorinchem kon meegedaan worden aan onze winactie: ‘raad het aantal draadgeleide blokjes’. Iedere dag werd er een prijswinnaar bekend gemaakt. Afgelopen week hebben wij de softshell jasjes met bedrijfslogo aan de winnaars uit mogen reiken. Wij wensen de winnaars veel plezier met onze luxe jasjes!

schermned, Arthur, scherming

Arthur de Bruin met pensioen, maar blijft verbonden aan SchermNed scherminstallaties

Hij is één van de wortels van SchermNed en gaat na bijna 30 jaar met pensioen. Arthur de Bruin ging vanuit de klei naar uitvoerder, oftewel velen facetten binnen SchermNed meegemaakt in alle soorten scherm- en insectengaas installaties.
EG subsidieregeling

EG subsidieregeling

Bespaar 45% extra energie met een 2e  energiescherm. Profiteer van 19 april tot en met 30 juni van de subsidie Energie-efficiënte Glastuinbouw (EG). 

insectengaas, schermned, gerberateelt, rupsen

SchermNed insectengaas wenst Florein Gerbera's een gezonde teelt!

Op een betaalbare, milieuvriendelijke wijze teelt beschermen tegen ongewenste insecten van buitenaf, het behouden van gewenste insecten binnen in samenhang met een optimaal klimaat. Hier was Reinier Zuidgeest van Florein Gerbera’s precies naar op zoek. In SchermNed vond hij de juiste partner. 

Wij zetten vol in op foliemarkt

SchermNed heeft het leveringspakket uitgebreid met scherminstallaties en insectengaas voor foliekassen. Met die stap wil SchermNed inspelen op de hogere eisen die wereldwijd worden gesteld aan de teelt in plastic kassen. ‘Ook in die markt zie je de beweging naar jaarrondproductie en een betere beheersing van het klimaat’, zegt Jack van der Voort, directeur van SchermNed. Om de nieuwe markt te bedienen heeft het bedrijf een bekende naam in de sector aangetrokken: Gerrit Drankier, die meer dan veertig jaar technische en commerciële ervaring in scherming meebrengt. Gerrit gaat vanuit Spanje opereren, in de tuinbouwregio’s Almeria en Murcia.

Kom in contact

Heeft u een scherminstallatie gerelateerde uitdaging waar u de expertise van SchermNed goed bij kunt gebruiken? Onze specialisten gaan geen uitdaging uit de weg en staan voor u klaar. Neem contact op voor een eerlijk en compleet advies.

John van Hasenbroek

+31 (0)6 82 359 996 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Carl Stougie

+31 (0)6 13 287 262
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Op SchermNed kunt u vertrouwen (al sinds 1990 dé Specialist in scherminstallaties en insectengaas voor zowel de tuinbouw alsmede utiliteitsbouw). Wij gaan geen uitdaging uit de weg, bieden altijd eerlijk advies en zetten onze kennis en kwaliteit met toewijding op een plezierige wijze in.


© SchermNed | Disclaimer | Privacy policy | Contact