Nieuws

Al 20 jaar sterke partnerschap met Ammerlaan TGI

Al 20 jaar lang heeft SchermNed een sterke partnerschap met Ammerlaan - The Green Innovator. Ammerlaan TGI deelt het succesverhaal van dit partnerschap.

Laten we afspreken op de HortiContact 2024

Op 5, 6 & 7 maart is SchermNed aanwezig op de HortiContact 2024 in Evenementenhal Gorinchem. Het salesteam staat voor u klaar bij stand nummer M122.  Zij beantwoorden dan graag al uw vragen met betrekking tot biologisch telen met insectengaas, het uitbreiden en/of renoveren van uw scherminstallaites en alle andere vragen.

Drones filmen insectengaas wat wereldwijd toepasbaar is

Het SchermNed insectengaas filter systeem is wereldwijd toepasbaar. U kunt met dit systeem op betaalbare en milieuvriendelijke wijze uw telt beschermen tegen ongewenste insecten van buitenaf. Tegelijkertijd houdt u de gewenste insecten binnen in samenhang met een optimaal klimaat.

15 jaar duurzaamheid met Duijvestijn Tomaten en SchermNed

In 1963 startte vader Leo Duijvestijn een bescheiden glastuinbouwbedrijf in Honselersdijk. Vandaag de dag is dit bedrijf uitgegroeid tot een ware pionier met 50 voetbalvelden vol ultramoderne kassen, die plaats bieden aan maar liefst 500.000 tomatenplanten. Klaar voor de toekomst, en met trots kan SchermNed zeggen dat zij al 15 jaar als betrouwbare partner meebouwen aan dit indrukwekkende verhaal.

Bertil 25 jaar in dienst bij SchermNed

Bertil, onze service monteur, is dit jaar 25 jaar in dienst bij SchermNed en dat hebben we pas geleden gevierd met een leuk thema feest! Alle medewerkers van SchermNed én ons zusterbedrijf Vitrona kwamen in de gekste outfits onze eigen pub inlopen, want zoals Bertil zelf altijd zegt: “Het kan niet gek genoeg”.

Kom in contact

Heeft u een scherminstallatie gerelateerde uitdaging waar u de expertise van SchermNed goed bij kunt gebruiken? Onze specialisten gaan geen uitdaging uit de weg en staan voor u klaar. Neem contact op voor een eerlijk en compleet advies.

John van Hasenbroek

+31 (0)6 82 359 996 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Carl Stougie

+31 (0)6 13 287 262
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Op SchermNed kunt u vertrouwen (al sinds 1990 dé Specialist in scherminstallaties en insectengaas voor zowel de tuinbouw alsmede utiliteitsbouw). Wij gaan geen uitdaging uit de weg, bieden altijd eerlijk advies en zetten onze kennis en kwaliteit met toewijding op een plezierige wijze in.