Tuinbouw

SchermNed bedekt en beschermd uw wereld. Middels maatwerk leveren wij unieke scherminstallaties ontworpen om aan uw wensen te voldoen. Hierbij werken wij uitsluitend met hoogwaardige materialen. Onze innoverende schermsystemen zijn de perfecte oplossing voor kassenbouwers en kwekers in binnen- en buitenland.  

Nieuwbouw

We kijken verder dan de vraag, denken actief mee en doen aanbevelingen vanuit onze marktkennis en jarenlange ervaring.

Onze schermsystemen zijn duurzaam en wereldwijd toepasbaar. Zowel kassenbouwers als kwekers ontzorgen wij gedurende het gehele nieuwbouwtraject. Met maatwerk bedekken en beschermen wij uw teelt of die van uw klant. Vanaf opdracht tot oplevering werken wij het liefst zo nauw mogelijk met u samen. 

Renovaties

Met onze renovaties zorgen wij voor een duurzame scherminstallatie welke uw gewas optimaal beschermt.

Voor renovatie van uw bestaande scherminstallatie bent u bij SchermNed in goede handen. Vaak is de vervanging van een gedateerd of vuil schermdoek al voldoende om het rendement van uw huidige scherminstallatie te optimaliseren. Door gebruik van kwalitatief hoge materialen, de juiste afsluiting en moderne schermdoeken kunt u een optimaal klimaat creëren, besparen op energie- en onderhoudskosten en een hogere productie realiseren.

Uitbreiden installaties

Afhankelijk van wensen en bouwkundige staat zijn er vele mogelijkheden om scherminstallaties uit te breiden.

De meest voorkomende uitbreidingen van bestaande scherminstallaties zijn assimilatieschermen, energieschermen en zonweringsschermen. Elk heeft een eigen functie en hierbinnen zijn veel variaties mogelijk. We starten altijd met een afspraak op locatie voor het op maat bekijken van mogelijkheden. Onvoldoende ruimte of kas bouwtechnisch ongeschikt? We denken graag in oplossingen.

Service & onderhoud

Uw product heeft onze prioriteit. De vraag is niet óf, maar hoe laat wij bij u voor de deur staan.

Preventief onderhoud van de scherminstallatie en luchtmechaniek wordt steeds belangrijker nu kassen groter worden en de installaties complexer. Alles wat beweegt is onderhevig aan slijtage en voorkomen is beter dan genezen. Zo verlaagt u risico op storingen, voorkomt u hoge kosten door spoedreparaties en verhoogt u de levensduur van uw scherminstallatie.

Export

Dankzij onze uitgebreide informatievoorziening komt u bij ons nooit voor verrassingen te staan.

Bij SchermNed zijn wij ervaren in het voorzien in exportprojecten. Of het nu gaat om enkel materiaalvoorziening, een project met supervisie of de complete installatie. Hierbij leveren wij tot op de punt nauwkeurige informatie. Van tekeningen en handleidingen tot service op locatie of op afstand. Wij zijn er om u in de voorbereiding en/of de uitvoering te ontzorgen.

Uw gewas heeft onze prioriteit

Tijdens nieuwbouw, renovatie of onderhoud.

Producten

Onze schermsystemen zijn duurzaam en wereldwijd toepasbaar. Ze zijn goed voor uw kasklimaat, uw energierekening en het milieu. Wat uw vraag ook is, wij denken graag met u mee in de beste oplossing qua techniek, materialen en prijs.

Projecten

Bij SchermNed hebben we de afgelopen jaren vele bijzondere projecten mogen uitvoeren. Van kleine en hele grote nieuwbouwprojecten in de tuinbouw tot unieke maatwerk oplossingen voor de utiliteitsbouw.

Covers your world

Bedekken en beschermen

Elke dag staat ons werk in het teken van het bedekken en beschermen van teelt en mensen. Door garant te staan voor de wereld waarin u werkt dragen wij bij aan behoud en duurzaamheid wereldwijd.

Kennis en kwaliteit

Wij kijken verder dan uw vraag, denken actief mee en doen aanbevelingen vanuit expertise, netwerk, assortiment en ervaring. Door de jaren heen hebben wij kennis en kwaliteit opgebouwd binnen ons team én met onze vaste partners. 

Eerlijk en compleet advies

Wij zeggen wat we doen en wij doen wat we zeggen. Zo maken wij een zo compleet mogelijk advies richting u, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Snelheid en flexibiliteit

Het SchermNed team staat altijd klaar voor vragen of problemen. Wij begrijpen hoe belangrijk een perfect werkende scherminstallatie, een sluitend insectengaassysteem of luchtraam is. Bij een hulpvraag is het niet de vraag óf we langskomen maar 'hoe laat' u ons verwacht.

Kom in contact

Heeft u een scherminstallatie gerelateerde uitdaging waar u de expertise van SchermNed goed bij kunt gebruiken? Onze specialisten gaan geen uitdaging uit de weg en staan voor u klaar. Neem contact op voor een eerlijk en compleet advies.


Op SchermNed kunt u vertrouwen (al sinds 1990 dé Specialist in scherminstallaties en insectengaas voor zowel de tuinbouw alsmede utiliteitsbouw). Wij gaan geen uitdaging uit de weg, bieden altijd eerlijk advies en zetten onze kennis en kwaliteit met toewijding op een plezierige wijze in.