Utiliteitsbouw

Al jaren zetten wij onze kennis van tuinbouwtechnieken in voor complete oplossingen voor de utiliteitsbouw. In combinatie met de zonweringsexpertise van zusterbedrijf Vitrona kunnen wij voor elke architectonische uitdaging een gepaste oplossing bieden. SchermNed ontwikkelt en levert tekenwerk vanaf de 1e ideeën.

Bouw

Duurzame oplossingen voor grote zonweringsprojecten om het klimaat binnen een gebouw te reguleren.

Al jaren zijn wij ook actief binnen de utiliteitsbouw. Hierbij helpen wij onze klanten met ingewikkelde kwesties rondom de zonwering binnen een gebouw. Wij zetten graag die extra stap. Door onze techniek te combineren met het design van de zonweringbranche en deze toe te passen bij utiliteitsbouw, leveren wij voor grote of unieke glassituaties en atriums kostenbesparende en duurzame oplossingen die het binnenklimaat perfect reguleren.

Architectuur

Een complete en duurzame schermoplossing voor elke architectonische uitdaging.

Bij SchermNed bieden wij de perfecte schermoplossing voor architecten doordat wij de tuinbouwtechniek toepassen bij utiliteitsbouw. Voor grote en unieke situaties leveren wij kostenbesparende en duurzame oplossingen. Hierbij ontzorgen wij de architect en komen we met de ideale oplossing. Ook voor gerealiseerde gebouwen kunt u bij ons terecht voor problemen met warmte, kou, akoestiek of licht. Vanuit onze kennis komen wij met uitdagende oplossingen lichtstraten, glasgevels, atriums en zadeldaken.

Projecten

Door de jaren heen hebben wij onze kennis en kwaliteit bewezen in diverse utiliteitsprojecten.

Ons team heeft al veel mooie projecten mogen uitvoeren in de utiliteitsbouw. Het mooie is dat echt geen enkel project hetzelfde is. Het daagt ons uit om creatief te denken en daar houden wij van. Zo werkten wij aan een oplossing voor de grootste overdekte mangrove van de wereld voor Burgers' Zoo. Meer unieke projecten vindt u hier. 

Unieke oplossingen

door onze kennis toe te passen op uw wensen

Projecten

Bij SchermNed hebben we de afgelopen jaren vele bijzondere projecten mogen uitvoeren. Van kleine en hele grote nieuwbouwprojecten in de tuinbouw tot unieke maatwerk oplossingen voor de utiliteitsbouw.

Kom in contact

Heeft u een scherminstallatie gerelateerde uitdaging waar u de expertise van SchermNed goed bij kunt gebruiken? Onze specialisten gaan geen uitdaging uit de weg en staan voor u klaar. Neem contact op voor een eerlijk en compleet advies.


Op SchermNed kunt u vertrouwen (al sinds 1990 dé Specialist in scherminstallaties en insectengaas voor zowel de tuinbouw alsmede utiliteitsbouw). Wij gaan geen uitdaging uit de weg, bieden altijd eerlijk advies en zetten onze kennis en kwaliteit met toewijding op een plezierige wijze in.