Projecten

SchermNed heeft de afgelopen jaren tal van bijzondere projecten uitgevoerd. Van omvangrijke nieuwbouwprojecten en renovaties in de tuinbouwsector tot unieke maatwerkoplossingen voor de tuincentrum- en utiliteitsbouw.

Duijvestijn Tomaten
Beste tomatenteler van de wereld

Duijvestijn Tomaten

Duijvestijn Tomaten zag in SchermNed de partner voor de scherminstallaties van hun 2 nieuwste kassen (10 ha). Dit betreft een dubbele installatie (20ha scheminstallaties). Een project vol unieke technieken en innovaties zoals het Valk Screen Vision (VSV) doekintreksysteem.
Verwonderen is bijzonder

Burgers' Zoo

SchermNed heeft meegeholpen met de ontwikkeling van een overdekte mangrove voor Burgers’ Zoo in Arnhem. Met een grootte van maar liefst 3000m² de grootste overdekte mangrove ter wereld.
3e generatie familiebedrijf met een oog voor detail.

Hendriks Young Plants

Hendriks Young Plants, plantenkweker voor de sierteelt en veredelaar van de Bella Fuchsia®, is onlangs uitgebreid met een kas van 1.6 ha en kon wel een upgrade gebruiken. Wij installeerden een dubbele scherminstallatie PARperfect voor een optimaal klimaat en deden groot onderhoud aan de horizontale buitenschermen.
Zeven eeuwen kunst

Koninklijk museum voor schone kunsten Antwerpen

De KMSKA heeft de afgelopen jaren een ware transformatie doorgaan. Er werd besloten dat het gebouw een renovatie moest ondergaan om de levensduur te verlengen. Het museum is inmiddels weer open voor publiek, SchermNed was hier medeverantwoordelijk voor. Speerpunt bij dit project was een optimale werking van het licht regulerende scherm/ zonweringsdoek, tegenover een minst opvallende constructie, waarbij de details van dit prachtige pand gewaarborgd blijven.

Kom in contact

Heeft u een scherminstallatie gerelateerde uitdaging waar u de expertise van SchermNed goed bij kunt gebruiken? Onze specialisten gaan geen uitdaging uit de weg en staan voor u klaar. Neem contact op voor een eerlijk en compleet advies.

John van Hasenbroek

+31 (0)6 82 359 996 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Carl Stougie

+31 (0)6 13 287 262
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Op SchermNed kunt u vertrouwen (al sinds 1990 dé Specialist in scherminstallaties en insectengaas voor zowel de tuinbouw alsmede utiliteitsbouw). Wij gaan geen uitdaging uit de weg, bieden altijd eerlijk advies en zetten onze kennis en kwaliteit met toewijding op een plezierige wijze in.


© SchermNed | Disclaimer | Privacy policy | Contact