Werken bij

Wij blijven groeien, mede dankzij ons vakkundige team van specialisten én allrounders. Ben jij die onbevreesde monteur, technische duizendpoot of echte salestijger die niet in ons team mag ontbreken? Solliciteer dan direct naar een van onze vacatures of stuur een open sollicitatie!

Werk voorbereider / AutoCAD tekenaar

Heb jij een brede belangstelling voor techniek, affiniteit met de tuinbouw en heb je kennis van AutoCAD LT? Dan hebben wij nu plek voor jou in onze functie van werkvoorbereider/tekenaar. Jij bent de spil tussen de verkopers en uitvoerders. Je bent werkzaam op ons kantoor in Naaldwijk en zorgt er samen met een collega voor dat de verkochte projecten goed worden getekend, ingekocht, besteld en ingepland. De uitvoerders zorgen voor een goede uitvoering op het werk zelf door de monteurs.

Planner / werk voorbereider

Heb jij een brede belangstelling voor techniek, affiniteit met de tuinbouw en heb je kennis van AutoCAD LT? Dan hebben wij nu plek voor jou in onze functie van planner/werkvoorbereider. Jij bent de spil tussen de verkopers en uitvoerders. Je bent werkzaam op ons kantoor in Naaldwijk en zorgt er samen met een collega voor dat de verkochte projecten goed worden getekend, ingekocht, besteld en ingepland. De uitvoerders zorgen voor een goede uitvoering op het werk zelf door de monteurs.

Hoofd monteur

Als hoofdmonteur scherming en tuinbouwtechniek installeer je verschillende soorten schermsystemen eventueel aangevuld met een stuk insectengaas en luchtmechaniek. Je vormt samen met een (leerling) monteur een krachtduo voor het monteren en installeren van verschillende producten. Jij zal hem de kneepjes van het vak leren en met jouw geduld en inzet zal dit zeker lukken. Samen zorgen jullie voor een mooie installatie of een opgeloste storing en een tevreden klant bij vertrek. 

Marketing Held

Zie jij dat het altijd beter kan bij een bedrijf… mooiere website, betere teksten, leukere merchandising? Dan zoeken wij jou als onze fulltime marketing HELD!

Stoere magazijn kracht SchermNed

Hé aanpakker, ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging waar je dagelijks je spierballen kunt gebruiken? Wij hebben een plekje vrij voor een sterke magazijnkracht! Je dagelijkse work-outs bestaan onder andere uit het lossen van vrachtwagens, ondersteunen bij productie en laswerkzaamheden en je kan ook nog ingezet worden voor ondersteuning op locatie in de montage van zonwering en terrasoverkappingen. Natuurlijk is rust voor je spieren minstens zo belangrijk, dus dit neem je tijdens het controleren van de pakbonnen. Waar wacht je nog op? Kom ons team versterken als stoere magazijnkracht!

Kom in contact

Heeft u een scherminstallatie gerelateerde uitdaging waar u de expertise van SchermNed goed bij kunt gebruiken? Onze specialisten gaan geen uitdaging uit de weg en staan voor u klaar. Neem contact op voor een eerlijk en compleet advies.


Op SchermNed kunt u vertrouwen (al sinds 1990 dé Specialist in scherminstallaties en insectengaas voor zowel de tuinbouw alsmede utiliteitsbouw). Wij gaan geen uitdaging uit de weg, bieden altijd eerlijk advies en zetten onze kennis en kwaliteit met toewijding op een plezierige wijze in.


© SchermNed | Disclaimer | Privacy policy | Contact