Werken bij familiebedrijf SchermNed

Wij blijven groeien, mede dankzij ons vakkundige team van specialisten én allrounders. Ben jij die onbevreesde monteur, technische duizendpoot of echte salestijger die niet in ons team mag ontbreken? Solliciteer dan direct naar een van onze vacatures of stuur een open sollicitatie!

Vacatures

Vraag over een vacature?

Terry van der Voort staat voor je klaar om deze te beantwoorden.

Contact ons

We cover your world because we care

Lees meer over SchermNed

Werken bij

What’s in it for me?

Een familiebedrijf met een jonge geest.
Actief samenwerken in een open kantoorruimte.
Elke vrijdagmiddag de week gezellig afsluiten in onze apres-ski bar.
Een mooi salaris.
Een goed (partner) pensioen.
Vele leuke extra’s op basis van jouw kwaliteiten.

Mijn ervaring

Ruben

Ruben

Uitvoerder / Projectleider

"Met een klein en hecht team weten we wereldwijd een grote impact te realiseren. Daar ben ik oprecht trots op. Uiteraard gaat er bij ons ook weleens iets mis, maar dan zorgen we dat het direct opgelost wordt, zodat we er allemaal beter van worden." aldus Ruben.

Carl

Carl

Sales Specialist

"Bij SchermNed weet je altijd precies waar je aan toe bent. We zijn transparant en ons woord, daar kun je van op aan. Met praktische oplossingen staan we altijd klaar voor de klant, onze leveranciers en vooral onderling als collega’s. Dat vind ik fijn aan het werken bij SchermNed." vertelt Carl.

Bertil

Bertil

Servicemonteur

"Binnen en buiten de muren van SchermNed bouwen wij graag aan een goede relatie. En dat merk je, ook als collega’s onderling. Er is altijd ruimte om elkaar te verrassen met een (schuine) grap. Een unieke sfeer, dat vind ik erg belangrijk in mijn werk." vertelt Bertil met trots.


Puede confiar en SchermNed (el especialista en instalaciones de pantallas térmicas y mosquiteras tanto para la horticultura como para la construcción de servicios públicos desde 1990). Nos enfrentamos a los retos, ofrecemos siempre un asesoramiento honesto y aplicamos nuestros conocimientos y calidad con dedicación y placer.