SchermNed en Vitrona breiden uit!

Geplaatst op 08 december 2021

Met grote trots presenteren wij onze uitbreiding; een extra pand op een voor ons perfecte locatie! Omdat onze 2 familiebedrijven SchermNed & Vitrona zich zo goed ontwikkelen waren we op zoek naar meer ruimte om onze uitbreidingen met beide bedrijven te realiseren. Dat is op een grandioze manier gelukt, met een nieuw pand direct aansluitend op onze bestaande panden!

690 m2 extra ruimte
De extra ruimte die beschikbaar komt bedraagt 690 m2! Daarbij rekenen we nog niet eens de bovenverdieping mee, waar ook nog een behoorlijke ruimte beschikbaar is. Het idee is om SchermNed onder te brengen in het nieuwe pand, zodat Vitrona meer ruimte beschikbaar krijgt in het bestaande pand. Op die manier kunnen we alles efficiënt en overzichtelijk indelen, om op gezonde wijze weer verder te groeien met elkaar.

‘Gelukje’
Het vinden van een extra pand op zo’n ideale locatie is eigenlijk als een ‘gelukje’ aan komen waaien. Het pand werd gebruikt door Bull’s, een groothandel in Darts-producten. Jack van der Voort had een praatje met de eigenaar van Bull’s, zoals je wel vaker een praatje maakt met de buurman als je hem tegen het lijf loopt. Daarbij kwamen de verhuisplannen van Bull’s toevallig aan het licht, waarna het balletje al snel ging rollen. Uiteindelijk zijn de gesprekken opgestart met makelaar Vollebregt Barten en werd het nieuwe pand voor Vitrona & SchermNed al snel een feit.

a927add8 db02 4271 9374 c50cd9430084


Verbouwing
Omdat het pand redelijk gedateerd was, moest er eerst nog worden verbouwd. Nadat er een aantal muurtjes zijn gesloopt is er een nieuwe betonvloer gegoten, inclusief prachtig verwarmingssysteem. Het verwarmingssysteem is uiteindelijk te combineren met warmtepompen, waardoor het pand ook nog eens energie neutraal zal worden. We moeten natuurlijk wel met de tijd mee! Inmiddels is het pand ook al gevuld met de nodige nieuwe stellingen en machines, dus klaar voor gebruik.

Officiële opening
Afgelopen weekend konden we het nieuwe pand dan ook eindelijk ‘officieel’ maken. Graag hadden we dit gedaan met onze partners, relaties, buren leveranciers en onderaanemers maar door Covid kan dat natuurlijk niet. Kleinschalig, maar zeer geslaagd hebben we dit uiteindelijk met het vaste team gedaan.

Zodra het weer mogelijk is zal er alsnog een grote opening komen, want dit moet natuurlijk nog groots gevierd worden!

Blijf op de hoogte

Bent u benieuwd naar het laatste nieuws? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Kom in contact

Heeft u een scherminstallatie gerelateerde uitdaging waar u de expertise van SchermNed goed bij kunt gebruiken? Onze specialisten gaan geen uitdaging uit de weg en staan voor u klaar. Neem contact op voor een eerlijk en compleet advies.

John van Hasenbroek

+31 (0)6 82 359 996 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Carl Stougie

+31 (0)6 13 287 262
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Op SchermNed kunt u vertrouwen (al sinds 1990 dé Specialist in scherminstallaties en insectengaas voor zowel de tuinbouw alsmede utiliteitsbouw). Wij gaan geen uitdaging uit de weg, bieden altijd eerlijk advies en zetten onze kennis en kwaliteit met toewijding op een plezierige wijze in.