Arthur de Bruin met pensioen, maar blijft verbonden aan SchermNed scherminstallaties

Geplaatst op 31 mei 2022
Hij is één van de wortels van SchermNed en gaat na bijna 30 jaar met pensioen. Arthur de Bruin ging vanuit de klei naar uitvoerder, oftewel velen facetten binnen SchermNed meegemaakt in alle soorten scherm- en insectengaas installaties.

Arthur, een geboren en getogen Naaldwijker begon 30 jaar geleden in de montage als 1e monteur bij SchermNed. Hij heeft de wereld overgevlogen van Zuid-Korea naar Amerika en recent was hij nog een paar dagen in Zwitserland. Ook binnen SchermNed heeft hij een hele vlucht gemaakt van teamleider, naar servicemonteur, magazijnmanager en uiteindelijk de laatste jaren het gezicht in de uitvoering. Arthur heeft een grote wilskracht, doorzettingsvermogen, houd het belang van de klant als het bedrijf in de gaten, is een mensenmens en heeft een hart van goud. Daar bedanken we hem namens het team en directie dan ook graag voor.

Arthur gaat nu extra genieten van zijn vrije tijd samen met zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen. Maar helemaal ‘los ‘laten’ zal hij het bedrijf waar hij 30 jaar lang werkzaam was niet. Arthur blijft voor een aantal werkzaamheden verbonden aan SchermNed. De komende week zet SchermNed Arthur nog even in het zonnetje. Wil je Arthur feliciteren met zijn pensioen? Stuur dan een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Blijf op de hoogte

Bent u benieuwd naar het laatste nieuws? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Kom in contact

Heeft u een scherminstallatie gerelateerde uitdaging waar u de expertise van SchermNed goed bij kunt gebruiken? Onze specialisten gaan geen uitdaging uit de weg en staan voor u klaar. Neem contact op voor een eerlijk en compleet advies.

John van Hasenbroek

+31 (0)6 82 359 996 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Carl Stougie

+31 (0)6 13 287 262
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Op SchermNed kunt u vertrouwen (al sinds 1990 dé Specialist in scherminstallaties en insectengaas voor zowel de tuinbouw alsmede utiliteitsbouw). Wij gaan geen uitdaging uit de weg, bieden altijd eerlijk advies en zetten onze kennis en kwaliteit met toewijding op een plezierige wijze in.


© SchermNed | Disclaimer | Privacy policy | Contact