SchermNed 32 jaar

Geplaatst op 01 maart 2022

Op 28 februari 1990 is Cock van der Voort begonnen in zijn eigen garage aan huis in Naaldwijk. Hij besloot om zijn technische kennis en jarenlange ervaring toe te passen in een eigen bedrijf. Ondanks drie kinderen en de zekerheid van een vaste baan, besloot hij ervoor te gaan en richtte hij SchermNed op. Het werd met vallen en opstaan een groot succes.  

Nu, 32 jaar later, staat SchermNed bekend als een betrouwbaar familiebedrijf in scherminstallaties en insectengaas, zowel in Nederland als wereldwijd. Er wordt weliswaar niet meer gewerkt vanaf thuis (ook al is thuiswerken weer het nieuwe 1990 :)), maar nog steeds vanuit Naaldwijk. 
 
Nu staat de volgende generatie Van der Voortjes aan het roer samen met een mooi team en zusteronderneming Vitrona. Nog steeds worden dezelfde waarden gehanteerd als vroeger: korte lijnen, hoge product- en marktkennis, gericht op eerlijk en plezierig samenwerken en altijd gaan voor de hoogste kwaliteit. Op naar de 33 en een nieuw jaar waarin we nog meer mooie herinneringen mogen maken, kansen zien en fantastische projecten mogen realiseren!

Blijf op de hoogte

Bent u benieuwd naar het laatste nieuws? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Kom in contact

Heeft u een scherminstallatie gerelateerde uitdaging waar u de expertise van SchermNed goed bij kunt gebruiken? Onze specialisten gaan geen uitdaging uit de weg en staan voor u klaar. Neem contact op voor een eerlijk en compleet advies.

John van Hasenbroek

+31 (0)6 82 359 996 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Carl Stougie

+31 (0)6 13 287 262
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Op SchermNed kunt u vertrouwen (al sinds 1990 dé Specialist in scherminstallaties en insectengaas voor zowel de tuinbouw alsmede utiliteitsbouw). Wij gaan geen uitdaging uit de weg, bieden altijd eerlijk advies en zetten onze kennis en kwaliteit met toewijding op een plezierige wijze in.