Bertil 25 jaar in dienst bij SchermNed

Geplaatst op 23 november 2023

Bertil, onze service monteur, is dit jaar 25 jaar in dienst bij SchermNed en dat hebben we pas geleden gevierd met een leuk thema feest! Alle medewerkers van SchermNed én ons zusterbedrijf Vitrona kwamen in de gekste outfits onze eigen pub inlopen, want zoals Bertil zelf altijd zegt: “Het kan niet gek genoeg”.

IMG 6394

Uitdagende projecten

Voordat Bertil bij SchermNed kwam werken was hij al werkzaam als monteur bij andere scherminstallatiebedrijven. In totaal werkt hij nu al ongeveer 40 jaar in de scherming. “Ik kan lekker vrij zijn bij dit werk. Ik doe veel afwisselende projecten en zie dus niet alleen maar kassen vanbinnen.” vertelt Bertil.

Naast dat hij natuurlijk veel klussen uitvoert in de tuinbouw heeft Bertil ook al mooie klussen mogen doen in de utiliteitsbouw. Bertil vertelt over project met veel uitdaging: “Een van de mooiste en meest uitdagende klussen was het Rijkwaterstaat gebouw in Utrecht. Dat was heel anders dan de tuinbouwprojecten omdat we op 15 meter hoogte werkten en de scherminstallatie niet recht toe recht aan was, maar in een driehoekige vorm liep.”.

Onze jubilaris geeft aan dat het soms ook wel spannend werk kan zijn: “Soms is het wel spannend, zo hoog. Maar dat maakt het werk ook wel weer leuk. Zo heeft elke klus weer een uitdaging en is geen dag hetzelfde in dit werk!”.

DSC00005

Klein, gezellig, hecht team

Bertil werkt al aardig wat jaren in de scherming en heeft bij verschillende bedrijven gewerkt voordat hij bij ons terecht kwam. Hij legt uit waarom hij al zo’n lange periode bij SchermNed werkt: “Het is fijn om in zo’n klein en gezellig team te werken. De lijnen zijn kort binnen het bedrijf wat zorgt voor een prettige communicatie.”. Naast dat hij de leuke activiteiten en bedrijfsuitjes erg leuk vindt zegt hij ook: “De gezellige sfeer zorgt voor veel werkplezier. Daarvoor blijf je.”.

Bertil vertelt over zijn feest dat hij het hartstikke naar zijn zin heeft gehad. Samen met zijn gezin hebben ze een leuke avond gehad waarover hij vertelt: “Als er zo’n goed georganiseerd feest voor je wordt geregeld voel je de waardering. Daar doe je het voor.”.

We hopen dat we nog flink wat jaren met Bertil mogen lachen op de werkvloer en tijdens de vrijdagmiddag borrels!

Blijf op de hoogte

Bent u benieuwd naar het laatste nieuws? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Kom in contact

Heeft u een scherminstallatie gerelateerde uitdaging waar u de expertise van SchermNed goed bij kunt gebruiken? Onze specialisten gaan geen uitdaging uit de weg en staan voor u klaar. Neem contact op voor een eerlijk en compleet advies.

John van Hasenbroek

+31 (0)6 82 359 996 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Carl Stougie

+31 (0)6 13 287 262
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Op SchermNed kunt u vertrouwen (al sinds 1990 dé Specialist in scherminstallaties en insectengaas voor zowel de tuinbouw alsmede utiliteitsbouw). Wij gaan geen uitdaging uit de weg, bieden altijd eerlijk advies en zetten onze kennis en kwaliteit met toewijding op een plezierige wijze in.