SchermNed scherminstallaties en Ruben Voois een mooie match!

Geplaatst op 17 november 2021

Ruben is inmiddels als projectleider bij SchermNed alweer ruim twee maanden aan de slag en het lijkt wel alsof hij er al jaren zit oftewel een mooie match, verteld directeur / eigenaar Jack van der Voort. Ruben is 38 jaar, woont om de hoek en neemt met zijn 20 jaar ervaring frisse ideeën mee.

Een mooi voorbeeld. Ruben en is op zijn 18de begonnen als monteur en heeft zichzelf over de jaren heen ontplooit tot een complete projectleider. Met de komst van Ruben beschikt SchermNed nu over drie projectleiders: Arthur, Peter en Ruben.

Ruben beschikt over alle eigenschappen die SchermNed graag terugziet in het nieuwe teamlid. Nadat Jack en Ruben op de zaterdagmorgen tijdens een bakkie ook op het persoonlijke vlak een goede match bleken was de zaak snel beklonken. Kennis, kunde, gevoel en werkplezier waren hierin een belangrijke basis!

Over welke eigenschappen hebben we het dan? Hij is technisch goed onderlegd, recht door zee, oplossingsgericht en transparant. Dit is ook te zien aan de manier waarop hij bij SchermNed is binnengekomen, Ruben vertelt hier zelf over:

“Ik kwam Arthur (andere projectleider SchermNed) tegen en kende hem nog uit het verleden waarna we in gesprek raakten. In het gesprek gaf Arthur aan dat er nog ruimte was voor een nieuwe projectleider, zeker nu het familiebedrijf groeit. Na enkele goede gesprekken met Jack over de mogelijkheden en mijn toekomst was de beslissing snel gemaakt. Als onderaannemer heb ik in het verleden al eens met SchermNed gewerkt, hierdoor kende ik al veel jongens binnen het bedrijf en ben ik bekend met de cultuur die er heerst. Ook spreekt naast de tuinbouw, de utiliteitstak van SchermNed mij erg aan”

Ruben gaat projecten opnemen en begeleiden. Hij zal dus betrokken zijn bij de technische opnames en uitvoering van scherminstallaties, insectengaas en luchtmechaniek bij bestaande en nieuwbouwprojecten. Zowel binnen Nederland als wereldwijd en zal daarbij zorgen voor de juiste mensen, materialen en machines. Als projectleider is het zijn verantwoordelijkheid om projecten zo goed mogelijk te laten verlopen en bij uitdagingen snel te schakelen voor een tevreden klant en het beste eindproduct!

Hij is, en zal, dan ook snel verder aan de bestaande én nieuwe relaties van SchermNed geïntroduceerd worden. Voor direct contact of het feliciteren van Ruben kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

schermned nieuws ruben voois

Blijf op de hoogte

Bent u benieuwd naar het laatste nieuws? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Kom in contact

Heeft u een scherminstallatie gerelateerde uitdaging waar u de expertise van SchermNed goed bij kunt gebruiken? Onze specialisten gaan geen uitdaging uit de weg en staan voor u klaar. Neem contact op voor een eerlijk en compleet advies.

John van Hasenbroek

+31 (0)6 82 359 996 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Carl Stougie

+31 (0)6 13 287 262
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Op SchermNed kunt u vertrouwen (al sinds 1990 dé Specialist in scherminstallaties en insectengaas voor zowel de tuinbouw alsmede utiliteitsbouw). Wij gaan geen uitdaging uit de weg, bieden altijd eerlijk advies en zetten onze kennis en kwaliteit met toewijding op een plezierige wijze in.