15 jaar duurzaamheid met Duijvestijn Tomaten en SchermNed

Geplaatst op 15 februari 2024

In 1963 startte vader Leo Duijvestijn een bescheiden glastuinbouwbedrijf in Honselersdijk. Vandaag de dag is dit bedrijf uitgegroeid tot een ware pionier met 50 voetbalvelden vol ultramoderne kassen, die plaats bieden aan maar liefst 500.000 tomatenplanten. Klaar voor de toekomst, en met trots kan SchermNed zeggen dat zij al 15 jaar als betrouwbare partner meebouwen aan dit indrukwekkende verhaal.

5236_FDF_230608-min_2.jpg

 De nieuwe kassen die Duijvestijn Tomaten in 2020 heeft toegevoegd, zijn uitgerust met de nieuwste innovaties op het gebied van klimaatbeheersing, energie-efficiëntie en watermanagement. Hierdoor kan er het hele jaar door op duurzame wijze geteekd worden, wat een belangrijke stap is naar een toekomstbestendige teelt.

Voor Duijvestijn Tomaten is het handhaven van hoge standaarden cruciaal, en het vinden van goede partners speelt daarbij een essentiële rol. Al 15 jaar is SchermNed een waardevolle partner op het gebied van klimaatbeheersing in de kas.  De kwaliteit van de geboden oplossingen staat hierbij centraal. De directe communicatielijnen en het altijd streven naar praktische oplossingen sluiten naadloos aan bij de werkwijze van Duijvestijn Tomaten. 'Kan niet' is geen optie, en SchermNed denkt altijd actief mee om tot praktische oplossingen te komen die perfect aansluiten bij ons specifieke situatie.

5143_FDF_230608-min_1.jpg

Blijf op de hoogte

Bent u benieuwd naar het laatste nieuws? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Kom in contact

Heeft u een scherminstallatie gerelateerde uitdaging waar u de expertise van SchermNed goed bij kunt gebruiken? Onze specialisten gaan geen uitdaging uit de weg en staan voor u klaar. Neem contact op voor een eerlijk en compleet advies.

John van Hasenbroek

+31 (0)6 82 359 996 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Carl Stougie

+31 (0)6 13 287 262
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Op SchermNed kunt u vertrouwen (al sinds 1990 dé Specialist in scherminstallaties en insectengaas voor zowel de tuinbouw alsmede utiliteitsbouw). Wij gaan geen uitdaging uit de weg, bieden altijd eerlijk advies en zetten onze kennis en kwaliteit met toewijding op een plezierige wijze in.