Een mooie klus bij Kwekerij Jami

Geplaatst op 05 april 2023

Vooruitstrevend. Dat typeert het ondernemerschap en de teeltwijze van kwekerij Jami, ofwel Michel Zwinkels. Zo was hij de eerste Nederlandse trostomatenteler die overging op LED-belichting. Met mooiere tomaten en meer productie als resultaat. Samen met Oxin Growers heeft hij recent Luxous Light FR laten installeren door SchermNed.

SchermNed installeerde het klimaatscherm. Een mooie klus, zo vertelt John van Hasenbroek. “Michel heeft verstand van zaken. Dat werkt heel prettig samen.” Bij de keuze van het scherm heeft John dan ook niet veel hoeven adviseren. “Ik ben sowieso iemand die de klant graag laat vertellen wat-ie zelf wil, want ieder bedrijf heeft zo z’n eigen manier van telen.” Hij snapt de keuze voor Luxous Light FR goed. “Het is een heel licht scherm en past goed bij de teeltstrategie, met zo’n 13% schaduw en 47% energiebesparing.”Vooruitstrevend. Dat typeert het ondernemerschap en de teeltwijze van kwekerij Jami, ofwel Michel Zwinkels. Zo was hij de eerste Nederlandse trostomatenteler die overging op LED-belichting. Met mooiere tomaten en meer productie als resultaat. Samen met Oxin Growers heeft hij recent Luxous Light FR laten installeren door SchermNed.

Lees het hele artikel op Svensson.

 Jami svensson

 Schermned Svensson 2 kopie

Schermned Svensson 3 kopie

Blijf op de hoogte

Bent u benieuwd naar het laatste nieuws? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Kom in contact

Heeft u een scherminstallatie gerelateerde uitdaging waar u de expertise van SchermNed goed bij kunt gebruiken? Onze specialisten gaan geen uitdaging uit de weg en staan voor u klaar. Neem contact op voor een eerlijk en compleet advies.

John van Hasenbroek

+31 (0)6 82 359 996 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Carl Stougie

+31 (0)6 13 287 262
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Op SchermNed kunt u vertrouwen (al sinds 1990 dé Specialist in scherminstallaties en insectengaas voor zowel de tuinbouw alsmede utiliteitsbouw). Wij gaan geen uitdaging uit de weg, bieden altijd eerlijk advies en zetten onze kennis en kwaliteit met toewijding op een plezierige wijze in.