Ardennenweekend SchermNed en Vitrona in maart 2023

Geplaatst op 07 september 2023

Afgelopen maart alweer, vertrokken de teams van SchermNed en zusterbedrijf Vitrona naar de prachtige Ardennen. Een weekend vol avontuur, verrassingen en gezelligheid, is hoe de teams het Ardennenweekend hebben ervaren.

Hoe het begon

De showroom van Vitrona Naaldwijk was het verzamelpunt voor vertrek. Hier tond een heerlijke lunch voor iedereen klaar om het weekend goed te beginnen. Onder het genot van een heerlijk broodje werden de groepen voor de teamactiviteiten bekend gemaakt. De spanning was natuurlijk om te snijden wanneer bekend werd gemaakt wat de verrassingsbestemming voor dit weekend was. De Ardennen!

Na een gezellige carpoolrit kwam iedereen aan in de prachtige accommodatie in Libramont-Chevigny. Gastheer Simon zorgde op locatie voor een warm welkom met een hapje en daarbij een glas bubbels. Er werd een toast uitgebracht en het gezellige weekend in de Ardennen kon nu écht van start gaan.

Een weekend vol activiteiten

Nieuwsgierig vertrok iedereen naar de kamers om hun spullen uit te pakken. Op de bedden lag wat lekkers, oordopjes en het programmaboekje voor het weekend. Na wat opfrissen was het tijd voor een heerlijk diner. Na het avondeten was er genoeg tijd om met elkaar bij te praten, spelletjes te spelen en te genieten van een gezellige sfeer rondom het kampvuur op de binnenplaats.

De volgende ochtend werd iedereen vroeg aan het ontbijt verwacht. Daarna vertrok de bus naar een prachtige locatie voor sportieve activiteiten. Na een duidelijke uitleg over het bergbeklimmen en een groepsfoto, was iedereen er klaar voor. Na een uitdagende klim kwamen sommige collega's terug onderaan de berg terwijl andere kozen voor een terugweg via de tokkelbaan. Tijdens deze uitdagende en sportieve activiteit stond teamwork centraal. Alle collega's hielpen elkaar erdoorheen.

 DSF5852 min

Na het bergbeklimmen stond een welverdiende lunch klaar op locatie, waarna meteen het middagprogramma volgde. Deze ativiteit stond in het teken van verschillende onderdelen zoals megavolleybal, katapult schieten en puzzels oplossen. Vanwege de sterke stroming die dag, was het helaas niet mogelijk om te raften. We zouden team SchermNed en Vitrona niet zijn als we het daarbij zouden laten. Daarom werd er besloten om in plaats daarvan te gaan lasergamen in het bos. Het kleine kind kwam bij iedereen weer even naar boven.

1f51dae4 a0ba 4cb2 9102 034e0188d888 minIMG 0927 min

Een dag vol met activiteiten werd afgesloten in een verwarmde tipitent. Onder het genot van Belgische biertjes, wijntjes en heerlijke hapjes zaten alle collega's te genieten bij het kampvuur. In zo'n zelfde sfeervolle tipitent werd er gedineerd. Tafels stonden opgesteld rondom verschillende kampvuur plekken en heeft iedereen genoten van een welverdiend diner. Deze gezellige avond werd afgsloten met een fakkeltocht naar de bus die ons terug bracht de accommodatie.

Bonte avond

Eenmaal terug bij de accommodatie kreeg iedereen tijd om even op te frissen en bij te komen van de activiteiten. De bonte avond stond nog op de planning en hiervoor was een DJ geregeld. De DJ zorgde voor een onvergetelijke avond. Er werd zoveel gedanst dat collega's er zelfs van moesten bijkomen bij het kampvuur.

a02127a2 5c62 4885 80a6 0a19fef4d75f min

Wat een onwijs geslaagd weekend! Op naar de volgende.

Blijf op de hoogte

Bent u benieuwd naar het laatste nieuws? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Kom in contact

Heeft u een scherminstallatie gerelateerde uitdaging waar u de expertise van SchermNed goed bij kunt gebruiken? Onze specialisten gaan geen uitdaging uit de weg en staan voor u klaar. Neem contact op voor een eerlijk en compleet advies.

John van Hasenbroek

+31 (0)6 82 359 996 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Carl Stougie

+31 (0)6 13 287 262
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Op SchermNed kunt u vertrouwen (al sinds 1990 dé Specialist in scherminstallaties en insectengaas voor zowel de tuinbouw alsmede utiliteitsbouw). Wij gaan geen uitdaging uit de weg, bieden altijd eerlijk advies en zetten onze kennis en kwaliteit met toewijding op een plezierige wijze in.