Altijd het juiste klimaat in een prettige sfeer met Deco Harmony

Geplaatst op 14 januari 2022

Deco Harmony is een sfeer verhogend doek voor tuincentra, maar past ook uitstekend in een logistieke c.q. verwerkingsruimte bij de kweker. Dit scherm biedt een beter binnenklimaat in combinatie met een aangename omgeving.

Een prettig werklimaat en een lage energie rekening!

U wilt dat uw klanten hun aandacht richten op uw aanbod en niet op de vraag of het te warm of te koud is. DECO Harmony doeken zorgen voor schaduw en verspreiden het licht gelijkmatig. Dit resulteert de hele dag in een prettig winkelklimaat voor uw klant. U profiteert ook ’s nachts van uw scherm als de buitentemperatuur daalt en u de energiekosten laag wilt houden. Dankzij de vlamvertragende eigenschappen voldoen al deze Svensson-schermen aan de strenge brandveiligheidseisen voor tuincentra. De schermdoeken van Svensson geven uw tuincentrum een aantrekkelijke uitstraling.  Creëer een sfeer die klanten stimuleert langer te blijven en mogelijk meer te kopen.

Afbeelding1

Drie kleuren 

U kunt kiezen uit drie verschillende kleuren - grijs, terracotta en lavendel in diverse vakmaten. Bestemd voor zowel horizontale schermen alsmede rolschermen. SchermNed heeft een royale partij ingekocht en biedt ze u aan tegen een zeer scherpe prijs.

Blijf op de hoogte

Bent u benieuwd naar het laatste nieuws? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Kom in contact

Heeft u een scherminstallatie gerelateerde uitdaging waar u de expertise van SchermNed goed bij kunt gebruiken? Onze specialisten gaan geen uitdaging uit de weg en staan voor u klaar. Neem contact op voor een eerlijk en compleet advies.

John van Hasenbroek

+31 (0)6 82 359 996 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Carl Stougie

+31 (0)6 13 287 262
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Op SchermNed kunt u vertrouwen (al sinds 1990 dé Specialist in scherminstallaties en insectengaas voor zowel de tuinbouw alsmede utiliteitsbouw). Wij gaan geen uitdaging uit de weg, bieden altijd eerlijk advies en zetten onze kennis en kwaliteit met toewijding op een plezierige wijze in.