SchermNed behaalt als eerste scherminstallatiebedrijf het certificaat HortiQ

Geplaatst op 28 augustus 2023

Wij hebben met succes het certificaat HortiQ behaald. Het certificaat is uitgereikt aan Jack van der Voort (directeur) en Martin Steenks (QHSE-manager) door Kiwa, een test-, inspectie-, en certificeringsinstantie voor kwaliteitssystemen. Het proces werd begeleid door Marco Vermeulen van Van Houten & Partners, een adviesbureau voor de tuinbouwsector.

Het HortiQ-certificaat is een belangrijke mijlpaal voor SchermNed als betrouwbare partner voor de (inter)nationale tuinbouwsector. Dit certificaat bevestigd dat de producten en diensten van SchermNed van hoge kwaliteit zijn en het bedrijf zeer betrouwbaar is. Voor het behalen van het certificaat zijn wij een maandenlange audit ondergaan over de processen en systemen, zoals kwaliteitsmanagement, productontwikkeling en duurzaamheid.

We willen Marco Vermeulen bedanken voor zijn waardevolle en prettige begeleiding tijdens het certificeringsproces! Op naar veel mooie projecten voor scherm- en insectengaas oplossingen in de tuinbouwsector, tuincentra en de utiliteitsbouw.

Jack van der Voort: "Vertrouwen en kwaliteit leveren zit al sinds 1990 in de basis van ons familiebedrijf. Echter kijkend naar de toekomst en de gretigheid om het iedere dag een stapje beter te willen doen was HortiQ een mooie kans om de werkwijze en processen tegen het licht te houden. Met deze onafhankelijke certificering laten we de wereld om ons heen zien dat we meer dan ons beste beentje voor hebben om (naast het plezierig zaken doen) ook achter de schermen meer zekerheid te bieden voor onze relaties als partners”, besluiten Jack en Martin.


Meer infomatie over het HortiQ-certificaat https://www.hortiq.nl/

wk 26 HortiQ certificaat 5

Blijf op de hoogte

Bent u benieuwd naar het laatste nieuws? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Kom in contact

Heeft u een scherminstallatie gerelateerde uitdaging waar u de expertise van SchermNed goed bij kunt gebruiken? Onze specialisten gaan geen uitdaging uit de weg en staan voor u klaar. Neem contact op voor een eerlijk en compleet advies.

John van Hasenbroek

+31 (0)6 82 359 996 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Carl Stougie

+31 (0)6 13 287 262
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Op SchermNed kunt u vertrouwen (al sinds 1990 dé Specialist in scherminstallaties en insectengaas voor zowel de tuinbouw alsmede utiliteitsbouw). Wij gaan geen uitdaging uit de weg, bieden altijd eerlijk advies en zetten onze kennis en kwaliteit met toewijding op een plezierige wijze in.