Verwonderen is bijzonder

Burgers' Zoo

Een bijzonder doel 

SchermNed en Burgers’ Zoo hebben gemeen dat ze allebei een familiebedrijf zijn. Er is geen garantie dat de mangrove ook werkelijk resultaten gaat boeken. Echter vond de familie achter Burgers’ Zoo het belangrijk om het door te zetten, omdat ze op deze wijze het bewustzijn van de bedreiging van natuurlijke mangroves willen vergroten.

De rol van SchermNed

SchermNed hield zich bezig met de ontwikkeling van het buitenscherm als klimaat- en zonweringsysteem i.c.m. de boogconstructie van de mangrove. De gebruikte materialen zijn hoofdzakelijk aluminium, verzinkt R.V.S. materiaal en een polyester doek. Onze verkoper Carl Stougie vond dit een bijzonder project om aan mee te mogen werken, vanwege de opdrachtgever en hun visie. De koepelzonwering van SchermNed met een doorsnede van 60m is de grootste ter wereld.

schermned projecten burgers zoo gallerij 1

Duurzaamheid en veiligheid

De mangrove is met de nadruk op duurzaamheid gebouwd. Zo wordt de energie gegenereerd door zonnepanelen op het dak. De werkzaamheden van SchermNed hebben mede als doel de klimaatomstandigheden van de dieren perfect na te bootsen. Ook al is het –10° C buiten, binnen moet het klimaat aangenaam zijn voor dier & plant.

 

Onze expert

Carl Stougie
Sales manager

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 (0)6 13 287 262


Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Kom in contact

Heeft u een scherminstallatie gerelateerde uitdaging waar u de expertise van SchermNed goed bij kunt gebruiken? Onze specialisten gaan geen uitdaging uit de weg en staan voor u klaar. Neem contact op voor een eerlijk en compleet advies.

John van Hasenbroek

+31 (0)6 82 359 996 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Carl Stougie

+31 (0)6 13 287 262
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Op SchermNed kunt u vertrouwen (al sinds 1990 dé Specialist in scherminstallaties en insectengaas voor zowel de tuinbouw alsmede utiliteitsbouw). Wij gaan geen uitdaging uit de weg, bieden altijd eerlijk advies en zetten onze kennis en kwaliteit met toewijding op een plezierige wijze in.