Beste tomatenteler van de wereld

Duijvestijn Tomaten

Carl Stougie van SchermNed: “We zijn trots dat wij dit project voor een toonaangevend bedrijf als Duijvestijn hebben gerealiseerd. Bij de installatie is er binnen één kas een breed scala aan producten geïntegreerd. Extra bijzonder is het VSV-systeem, een unieke innovatie waarbij we écht naar de toekomst kijken.” Dit systeem maakt het intrekken én vervangen van schermdoeken minder tijdrovend en minder risicovol voor zowel het gewas als de installateur. Een snel, schoon en veilig systeem en bovendien flexibel voor elk doektype. Een systeem met oog op de toekomst. 

schermned projecten duijvestijn tomaten gallerij 1

Focus op duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit

Salesmanager Carl Stougie gaat voor de hoogste waardering van zijn klant. Belangrijk is hetgeen hij verkoopt ook waargemaakt wordt. “Mijn collega’s pakken dit project uitstekend op. Dat wordt door de klant gewaardeerd”, aldus Carl. Naast het VSV-systeem worden er ook speciale 140 mm omkeerlagers en klaplagers met 8 kogellagers geïnstalleerd. De rolgevels, speciale nokschermen, plastisol energiestroken en windbreekgaas maken de installatie compleet. In deze kas ligt de focus op duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit.

Onze expert

Carl Stougie
Sales manager

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 (0)6 13 287 262


Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Kom in contact

Heeft u een scherminstallatie gerelateerde uitdaging waar u de expertise van SchermNed goed bij kunt gebruiken? Onze specialisten gaan geen uitdaging uit de weg en staan voor u klaar. Neem contact op voor een eerlijk en compleet advies.

John van Hasenbroek

+31 (0)6 82 359 996 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Carl Stougie

+31 (0)6 13 287 262
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Op SchermNed kunt u vertrouwen (al sinds 1990 dé Specialist in scherminstallaties en insectengaas voor zowel de tuinbouw alsmede utiliteitsbouw). Wij gaan geen uitdaging uit de weg, bieden altijd eerlijk advies en zetten onze kennis en kwaliteit met toewijding op een plezierige wijze in.