3e generatie familiebedrijf met een oog voor detail.

Hendriks Young Plants

Optimale energiedichte afwerkingen

We installeerden ruim 3.2 ha nieuwe vlam vertragende klimaatschermen. Bij PARperfect wordt uitgegaan van een combinatie van minimaal twee schermen. Bij Hendriks Young Plants is het Harmony PARperfect klimaatscherm gecombineerd met een scherm om ’s nachts lichtuitstoot te verminderen. "We hebben in plaats van stroken voor een optimale energieafdichting van SchermNed plastisol afwerking gekozen. Daarnaast ziet het er super strak en netjes uit”, zo vertelt Carl Stougie (SchermNed).

schermned projecten hendriks young plants gallerij 1

De beste oplossing voor elke kas

Ruud Hendriks: “PARperfect lijkt ons de beste oplossing voor een uniform gewas. We gaan weer een stap verder in techniek, om de kwaliteit van onze planten nog verder te verbeteren." Hendriks Young Plants koos begin dit jaar al voor SchermNed en zijn zeer tevreden met de compleet nieuwe scherminstallatie. Toen realiseerden we een verduisterende scherminstallatie die zorgt voor optimale groeiomstandigheden voor de planten, perfecte lichtregulering en maximale controle over luchtvochtigheid en temperatuur.

Onze expert

Carl Stougie
Sales manager

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 (0)6 13 287 262


Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Kom in contact

Heeft u een scherminstallatie gerelateerde uitdaging waar u de expertise van SchermNed goed bij kunt gebruiken? Onze specialisten gaan geen uitdaging uit de weg en staan voor u klaar. Neem contact op voor een eerlijk en compleet advies.

John van Hasenbroek

+31 (0)6 82 359 996 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Carl Stougie

+31 (0)6 13 287 262
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Op SchermNed kunt u vertrouwen (al sinds 1990 dé Specialist in scherminstallaties en insectengaas voor zowel de tuinbouw alsmede utiliteitsbouw). Wij gaan geen uitdaging uit de weg, bieden altijd eerlijk advies en zetten onze kennis en kwaliteit met toewijding op een plezierige wijze in.