Marketing Held

Geplaatst op 05 januari 2023

Zie jij dat het altijd beter kan bij een bedrijf… mooiere website, betere teksten, leukere merchandising? Dan zoeken wij jou als onze fulltime marketing HELD!

Wat ga je doen?

Als Marketing HELD ben je in de eerste plaats bezig met onze identiteit naar buiten brengen. Je laat of gaat mooie foto’s maken voor onze website en social media, je stelt de social media posts op en gaat eventueel aanvullend blogs maken. Onze feestmomenten leg jij goed vast, zodat we deze ook kunnen delen. Dit doe je voor Vitrona én voor SchermNed. Jouw creativiteit en out-of-the-box ideeën worden hier echt gewaardeerd en hier kun je al jouw inspiratie kwijt. De jaaragenda voor 2023 is al grotendeels ingevuld, maar natuurlijk kun je jouw input hier nog kwijt. Voor 2024 laten we jou helemaal je gang gaan! Naast de creatieve input, geef je ook uitvoering aan alle operationele taken. Van het bestellen van nieuw briefpapier tot de inkoop van merchandise, jij weet steeds weer alles op tijd te regelen en bouwt steeds verder aan onze identiteit.

Waarom wil je bij ons werken?

  • Wij zijn een ambitieus familiebedrijf met een jonge directie waar ruimte is voor groei, zelfstandigheid, eigen inbreng, korte lijnen en eigen verantwoordelijkheid;
  • Jouw startsalaris ligt tussen € 2600,- en € 3300,- bruto per maand;
  • We zijn verbonden aan de CAO Metaalverwerkingsbedrijf, dus goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vakantiedagen;
  • Zeer gunstige pensioenregeling inclusief partnerpensioen;
  • Er is ruimte en budget voor cursussen die jou verder brengen;
  • Leuke actieve personeelsvereniging, dus regelmatig leuke uitjes en activiteiten.

Wat zien wij graag bij jou terug?

Wij werken het beste met collega’s die proactief zijn, mee willen denken en flexibel zijn. Een scherp oog voor detail, zodat je ons ook scherp houdt en we zien graag een dosis humor, daar krijg je ten slotte het meeste mee voor elkaar!

  • Drie tot vijf jaar ervaring binnen een marketing functie is een grote pré;
  • Een positieve en leergierige werkhouding vinden wij nog belangrijker!

Waar ga je werken?

Vitrona mag zich het beste bedrijf in zonwering en terrasoverkappingen in Zuid-Holland noemen. SchermNed blinkt uit in het leveren en monteren van scherminstallaties en insectengaas in de kassenbouw en is wereldwijd actief. Beide bedrijven staan voor een hoge kwaliteit en een no-nonsense mentaliteit. Niet lullen maar poetsen. We zijn creatief en technisch en houden ervan om elkaar uit te dagen om iedere dag op dit niveau te presteren. Onze teams bij Vitrona en SchermNed bestaan nu uit 45 collega’s.

Kennismaken?

Bel 0174 - 622214 als je geïnteresseerd bent in deze baan bij een ondernemend en enthousiast familiebedrijf en vraag naar Terry van der Voort of mail jouw contactgegevens met CV en/of korte toelichting naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Solliciteer in 1 minuut

 

Sleep en drop bestanden hier of Browse

Blijf op de hoogte

Bent u benieuwd naar het laatste nieuws? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Kom in contact

Heeft u een scherminstallatie gerelateerde uitdaging waar u de expertise van SchermNed goed bij kunt gebruiken? Onze specialisten gaan geen uitdaging uit de weg en staan voor u klaar. Neem contact op voor een eerlijk en compleet advies.


Op SchermNed kunt u vertrouwen (al sinds 1990 dé Specialist in scherminstallaties en insectengaas voor zowel de tuinbouw alsmede utiliteitsbouw). Wij gaan geen uitdaging uit de weg, bieden altijd eerlijk advies en zetten onze kennis en kwaliteit met toewijding op een plezierige wijze in.


© SchermNed | Disclaimer | Privacy policy | Contact