Werk voorbereider / AutoCAD tekenaar

Geplaatst op 30 januari 2023

Heb jij een brede belangstelling voor techniek, affiniteit met de tuinbouw en heb je kennis van AutoCAD LT? Dan hebben wij nu plek voor jou in onze functie van werkvoorbereider/tekenaar. Jij bent de spil tussen de verkopers en uitvoerders. Je bent werkzaam op ons kantoor in Naaldwijk en zorgt er samen met een collega voor dat de verkochte projecten goed worden getekend, ingekocht, besteld en ingepland. De uitvoerders zorgen voor een goede uitvoering op het werk zelf door de monteurs.

Werkvoorbereider met passie voor het kassie

Heb jij een brede belangstelling voor techniek, affiniteit met de tuinbouw en heb je kennis van AutoCAD LT? Dan hebben wij nu plek voor jou in onze functie van werkvoorbereider/tekenaar.

Jij bent de spil tussen de verkopers en uitvoerders. Je bent werkzaam op ons kantoor in Naaldwijk en zorgt er samen met een collega voor dat de verkochte projecten goed worden getekend, ingekocht, besteld en ingepland. De uitvoerders zorgen voor een goede uitvoering op het werk zelf door de monteurs.

Wij hopen dat jij net zo trots bent als wij op de kassen van het Westland. Deze kassen laten zien dat wij verder gaan en denken zonder beperkingen. Om de groei en bloei voor de tuinder te realiseren heeft hij installaties nodig waarmee hij het klimaat, het licht en/of de insecten kan reguleren. SchermNed levert en monteert de scherminstallaties, het luchtmechaniek en insectengaas. Jij past in ons team als goed voor jou ook niet goed genoeg is, je streeft naar beter en je de beste wilt zijn. Wij werken hard en genieten ook graag door feesten en successen te vieren.

Wij bieden

SchermNed (zusteronderneming van Vitrona) is een familiebedrijf met korte lijnen, de bedrijven worden door drie jonge ondernemers aangestuurd. De medewerkers werken actief samen in een open kantoorruimte, waarbij er direct met elkaar gecommuniceerd en geschakeld wordt. Op vrijdagmiddag wordt de week standaard gezellig afgesloten in onze pub. We bieden een prima salaris, een goed pensioen en vele extra’s op basis van jouw (werk)ervaring, eigenschappen en kwaliteiten. 

Salarisindicatie

€2800,- – €4500,- bruto per maand voor 40 uur

Kennismaken?

Bel 0174 - 622214 als je geïnteresseerd bent in deze baan bij een ondernemend en enthousiast familiebedrijf en vraag naar Terry van der Voort of mail jouw contactgegevens met CV en/of korte toelichting naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Solliciteer in 1 minuut

 

Sleep en drop bestanden hier of Browse

Blijf op de hoogte

Bent u benieuwd naar het laatste nieuws? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Kom in contact

Heeft u een scherminstallatie gerelateerde uitdaging waar u de expertise van SchermNed goed bij kunt gebruiken? Onze specialisten gaan geen uitdaging uit de weg en staan voor u klaar. Neem contact op voor een eerlijk en compleet advies.


Op SchermNed kunt u vertrouwen (al sinds 1990 dé Specialist in scherminstallaties en insectengaas voor zowel de tuinbouw alsmede utiliteitsbouw). Wij gaan geen uitdaging uit de weg, bieden altijd eerlijk advies en zetten onze kennis en kwaliteit met toewijding op een plezierige wijze in.


© SchermNed | Disclaimer | Privacy policy | Contact