Interne Organisator

Geplaatst op 17 december 2021

Heb jij genoeg ervaring in AutoCAD en vindt je dit leuk om te gebruiken maar wil je meer dan alleen tekenen. Ben jij degene die alles oppakt wat hij tegenkomt en geen uitdaging uit de weg gaat? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken.

Jouw uitdaging

Wij zoeken iemand die van alle functies een stukje gaat overnemen. Je zal onze sales ondersteunen door het verkochte project direct over te nemen. Ook zal je onze uitvoerders meer ontlasten door de complexe projecten technisch te vertalen zodat het makkelijk door de uitvoerders aan de monteurs uitgelegd kan worden. Export projecten kan je zelf verwerken door te schakelen met de diverse partijen. Ook zal je intern de collega’s zo samen kunnen laten werken zodat we de klanten nog beter en sneller kunnen bedienen. Je zorgt dat iedereen op het juiste moment met de juiste dingen bezig is zodat alle kwaliteiten worden benut. 

Jouw DNA

Wij hebben energie en zijn positief ingesteld. Energie halen we uit mooie projecten en het vieren van successen. Daarbij sporten de meesten in privé graag en ondersteunen wij dit ook lokaal. We leggen de nadruk op dingen die goed gaan omdat alles wat je aandacht geeft groeit. We zijn allemaal creatief en technisch en hebben hierbij veel gevoel bij scherminstallaties, kassenbouw of de tuinbouw. Als je in een kas loopt voel je je thuis, het geeft je lucht en stimuleert je creativiteit. We zoeken iemand die zich daar ook in herkent om met ons samen te werken aan de diverse projecten die wij mogen uitvoeren.  

Jouw nieuwe werkgever

SchermNed is dé specialist in scherming en insectengaas en heeft hier ruim dertig jaar ervaring in. We ontwikkelen, produceren en installeren hooggekwalificeerde scherminstallaties en insectengaas voor de tuinbouw en utiliteitsbouw en we zijn daarbij actief over de hele wereld. We werken voor kwekers, tuincentra en kassenbouwers, maar ook bouwbedrijven, architecten, projectontwikkelaars en overheidsinstellingen zoals scholen, musea en zorgorganisaties. We zijn een hecht team en recent erg trots op onze nieuwe logo, de nieuwe website en ons nieuwe magazijn.

Kennismaken?

Bel 06-28332440 als je geïnteresseerd bent in deze baan bij een ondernemend en enthousiast familiebedrijf of mail jouw CV en toelichting naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Salarisindicatie

Een markconform salaris o.b.v. kennis en kunde. Daarbij hebben we een tof team die op vrijdag de week met elkaar afsluit, slaan we geen feestdag over en organiseren we leuke dingen met elkaar zoals een bedrijfsuitje en barbecue.

Blijf op de hoogte

Bent u benieuwd naar het laatste nieuws? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Kom in contact

Heeft u een scherminstallatie gerelateerde uitdaging waar u de expertise van SchermNed goed bij kunt gebruiken? Onze specialisten gaan geen uitdaging uit de weg en staan voor u klaar. Neem contact op voor een eerlijk en compleet advies.


Op SchermNed kunt u vertrouwen (al sinds 1990 dé Specialist in scherminstallaties en insectengaas voor zowel de tuinbouw alsmede utiliteitsbouw). Wij gaan geen uitdaging uit de weg, bieden altijd eerlijk advies en zetten onze kennis en kwaliteit met toewijding op een plezierige wijze in.


© SchermNed | Disclaimer | Privacy policy | Contact