EG subsidieregeling

Geplaatst op 26 april 2022

Bespaar 45% extra energie met een 2e  energiescherm. Profiteer van 19 april tot en met 30 juni van de subsidie Energie-efficiënte Glastuinbouw (EG). 

De afgelopen maanden is duidelijk geworden dat de hoge energieprijzen geen tijdelijk verschijnsel zijn, zoals een storm die overwaait.  De extreme energieprijzen dwingen telers tot vergaande maatregelen; er wordt minder of niet belicht, de productie wordt verlaagd en de grens wordt opgezocht m.b.t. klimaat behouden. Minder fossiele brandstoffen gebruiken, lijkt daarom de beste strategie voor een toekomstbestendige glastuinbouw. Meervoudige energieschermen zijn hierbij vaak een weloverwogen keuze. 

Wilt u ook 45% extra energie besparen d.m.v. een 2e  energiescherm?

Van 19 april tot en met 30 juni 2022 kunt u van de subsidie Energie-efficiënte Glastuinbouw (EG) profiteren. SchermNed helpt u hier graag bij d.m.v. een prijsopgave en de eventuele afhandeling hiervan.

Neem hier contact met ons op, of kom naar de HortiContact van 10 t/m 12 mei a.s. in Gorinchem (hoekstand M130). Wees er snel bij, want de pot is niet bodemloos. 

Meer informatie over de subsidie regeling vindt u hier. 

 

 

Blijf op de hoogte

Bent u benieuwd naar het laatste nieuws? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Kom in contact

Heeft u een scherminstallatie gerelateerde uitdaging waar u de expertise van SchermNed goed bij kunt gebruiken? Onze specialisten gaan geen uitdaging uit de weg en staan voor u klaar. Neem contact op voor een eerlijk en compleet advies.

John van Hasenbroek

+31 (0)6 82 359 996 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Carl Stougie

+31 (0)6 13 287 262
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Op SchermNed kunt u vertrouwen (al sinds 1990 dé Specialist in scherminstallaties en insectengaas voor zowel de tuinbouw alsmede utiliteitsbouw). Wij gaan geen uitdaging uit de weg, bieden altijd eerlijk advies en zetten onze kennis en kwaliteit met toewijding op een plezierige wijze in.


© SchermNed | Disclaimer | Privacy policy | Contact