Klauwe benne vuil voor meer groen bij SchermNed & Vitrona

Geplaatst op 24 februari 2022

Bedrijventerreinen staan vaak bekend om hun functionele en zakelijke invulling oftewel zoveel mogelijk parkeerplaatsen en zo min mogelijk onderhoud. Daarbij zijn we in het Westland als Gemeente maar ook als individu verantwoordelijk om een groenere bijdrage te leveren voor een betere flora & fauna.

Leuk nieuws tijdens de storm, want als je straks Naaldwijk binnen komt (en ook nieuwbouw woonwijk Het Woerdblok uit komt) zal je vanaf dit voorjaar groener ontvangen worden! De voortuin van VITRONA zonwering | terrasoverkappingen & SchermNed scherming | insectengaas heeft namelijk na weken hard werken door de hoveniers van Van der Drift een unieke metamorfose gekregen

Het familiebedrijf heeft er namelijk in’t ontwerp voor gekozen (naast functionele parkeerplaatsen) zoveel mogelijk groen te creëren. Dit met als doel meer biodiversiteit, betere afvoer van regenwater, een rolstoelvriendelijke showroom als ook een fijnere plek voor relaties, onze (over)buren én natuurlijk het eigen team te creëren. Als kers op de taart is door een leuk initiatief ‘klauwe benne vuil’ zaterdag 19 februari na een bakkie, limo & gebak door een gedeelte van het eigen team inclusief kinderen de bomen, planten en bloemen geplant. Wat een gezellige boel en unieke ervaring was voor én met elkaar!

En hoe mooi is het als je op je werk komt met een fijne en meer natuurlijkere uitstraling. Het kan, door de specifieke plantenkeuze, straks zomaar zijn dat het personeel ‘s-morgens door een fladderende vlinder 🦋 of zoemende 🐝 worden verwelkomt. Meer groen! Hoogstwaarschijnlijk als ook bewezen is dat dit de innerlijke persoon prettiger maakt. Aangezien we uiterlijk allemaal graag een gezonde combi maken tussen werk, privé, natuur, gezondheid en welzijn.

Blijf op de hoogte

Bent u benieuwd naar het laatste nieuws? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Kom in contact

Heeft u een scherminstallatie gerelateerde uitdaging waar u de expertise van SchermNed goed bij kunt gebruiken? Onze specialisten gaan geen uitdaging uit de weg en staan voor u klaar. Neem contact op voor een eerlijk en compleet advies.

John van Hasenbroek

+31 (0)6 82 359 996 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Carl Stougie

+31 (0)6 13 287 262
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Op SchermNed kunt u vertrouwen (al sinds 1990 dé Specialist in scherminstallaties en insectengaas voor zowel de tuinbouw alsmede utiliteitsbouw). Wij gaan geen uitdaging uit de weg, bieden altijd eerlijk advies en zetten onze kennis en kwaliteit met toewijding op een plezierige wijze in.