Persoonlijk advies

SchermNed levert alle typen schermsystemen voor nieuwbouw of bestaande kassen in de glastuinbouw en voor tuincentra. We kunnen uw wensen voor scherming, verduistering, insectengaas en luchtmechaniek op maat invullen. Ook renovatie, reparatie en onderhoud behoren tot ons dienstenpakket. Zo hebben wij bijvoorbeeld veel ervaring in het renoveren van scherminstallaties in kassen mét gewas. Maar evengoed realiseren we energie- en gevelschermen voor een nieuwbouwproject van 440.000 m². Voor elke teelt en op elke locatie is een passende oplossing. Buitenschermen voor een phalaenopsiskwekerij stellen heel andere eisen dan die voor een tomatenkwekerij. SchermNed biedt legio producten maar één factor is constant: doordachte oplossingen.

Bij SchermNed is maatwerk dus geen loze kreet maar de realiteit. Een voorbeeld uit de praktijk: wij kunnen precies het juiste slipsysteem voor u ontwikkelen voor perfect sluitend schermdoek. De aandrijfmotoren zijn dan aangepast aan de factoren die in uw situatie de pakketgrootte van het doek bepalen. Deze aanpak levert ook innovatieve producten op, die in eigen huis of in samenwerking met onze leveranciers worden ontwikkeld. Een belangrijk pluspunt is dat we hiermee onze schermtechniek telkens op een nog hoger plan tillen.

Kortom: wij verplaatsen ons geheel in de klant en bieden maatwerk. En dat varieert van simpele oplossingen tot zeer geavanceerde installaties. De korte lijnen in de organisatie zorgen voor duidelijkheid, snelheid en flexibiliteit van het geboden dienstenpakket. Dat betekent maximaal rendement van uw investering. Als u informatie wilt over de mogelijkheden in uw situatie kunt u contact opnemen met onze verkoop afdeling.